Wednesday, 30 January 2013

Assalamualaikum semua ..
hai hai .. disini saya ingin memaklumkan bahawa saya akan 'busy' kan diri dengan blog selepas account facebook 'Fara Chuu' saya buang jauh-jauh. Hati sudah tawar ma mau ber facebook. Takpelah, bak kata si 'DIA' fb nie tak penting pun.. hehe :)

dah la si Fara Ain ni tak pakar bab blog2 nie.. MALAS tu pun satu hal juga.. tapi takpelah.. dari tiada apa mau buat kan.. mana taw dpt habiskan cerita novel yang tergantung tu.. haha
saya tgk blog korang comel-comel..kreatif-kreatif.. rasa nak tarik sorang duk sebelah nie then ajar mcm mana nak bg blog menarik.. belajar tutorial dr blog tak berapa nak feel.. hehe

Ok lah.. cukuplah mengarut takat ni.. kang jadi tukang karut susah pulak.. tak berenti menaip.. payah.. Fara Ain ni bukan boleh caya ..maklumlah dah mcm makcik-makcik dah.. huhu . ok papai papai papai.. Assalamualaikum ^^

9 comments:

  1. ok2..acik akan menjadi tetamu blog fara ni ye,:) update citer2 mnarik sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. takde cerita lah.. masih blur2 :)

      Delete
    2. alaaa,kan banyak citer yg nak di kogsikan,hihihii

      Delete
    3. ya.. now tgah bz.. nty dah free skit br lah.. hehe... tp tk reti nak buat post nampak menarik..

      Delete
    4. buat la tjuk yg gempak2,tapi citer besa2 jek,,hehehe...
      mane tmpat utk chat??xde ye...hihihi..novel mane?nak bace ni...

      Delete
    5. tak reti la buat tempat chat.. wkakaakakka

      Delete
    6. tak reti,meh2 acik ajarkan kamo...hihihihi

      Delete
    7. boley maaa..xde hal laa..

      Delete